AnnonceLuk annonce
Video: Nyt liv til Beatles-klassikere

30-01-2019

Tekst, foto og video: Jens Nielsen

45 gymnasie- og HF elever på Kalundborg Gymnasium genopliver i disse dage masser af Beatles Hits i den årlige musical.

Flere måneders hårdt arbejde bar onsdag eftermiddag frugt, for de 45 elever og deres lærere, der har arbejdet hårdt for at få årets musical på Kalundborg Gymnasium og HF stablet på benene, da der var inviteret til generalprøve på musicalen ’Come Together’, som er baseret på filmen “Across the Universe” og består af en masse fortolkninger af Beatles sange. 

Musicalen handler om en række unge mennesker som mødes i New York og lever et boheme – kunstner liv med fed musik og stoffer, krydret med små kærlighedshistorier. Mens det hele finder sted så raser Vietnam-krigen, og en af de unge bliver sendt i krig. En 60’er fortælling om unge i New York.

Det er dramalærer Emelie Stougaard som er instruktør på musicallen, som sammen med tre lærer kollegaer har sat stykket op.

”Jeg har fået et manuskript som jeg har omskrevet lidt, klippet lidt her og der, skrevet et par karakterer mere ind, så det passer til vores forestilling, og så er der byttet om på rækkefølgen af sange, og alt sammen Beatles sange,” fortæller Emelie Stougaard.

Musicalen ’Come Together’ spilles onsdag aften, torsdag aften og lørdag eftermiddag, mest for elever og forældre, men andre interesserede kan købe billetter i døren.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

11967