AnnonceLuk annonce
Video: Møllebakken bød på masser af udfordring

05-01-2020

Af Jens Nielsen

Der var masser af udfordringer til deltagerne da Kalundborg Cykle Club søndag afviklede Sjællandsmesterskaberne i cyklecross på Møllebakken i Kalundborg.

Søndag bød KCC endnu engang velkommen til cyklecross på legendariske Møllebakken, der er som skabt til formålet, altid krævende både fysisk og teknisk.

Der blev afviklet Sjællandsmesterskaberne i cyklecross på en 2,6 km. lang rute som var mærket op med markeringsbånd, så det meste af Møllebakken lignede et afspærret område i en meget kompliceret kriminalsag, men der var altså ’blot’ tale om masser af frisk luft i lungerne for de seje cykleryttere.

Møllebakken er kendetegnet ved at være meget kuperet og have mange naturlige udfordringer, hvilket giver uendelige muligheder når man skal udforme ruter til cyklecross.
De mange skrænter og trapper stiller krav til både teknik og fysik, og de bedste ryttere er dem der mestrer begge dele.

Sebastian Fini Carstensen var klar favorit til at vinde sjællandsmesterskabet, og han skuffede da heller ikke, han vandt med næsten et minut ned til den næste.

Kalundborgklubbens to A-ryttere Steffen Wieth og Jesper Jørgensen, blev henholdsvis nummer 10 og 13 ud af de 13, der fuldførte A-klassen.

I klassen U11 blev det til en sejr og en 2. plads for henholdsvis Matti Jespersgaard og Hugo Berger fra KCC, i øvrigt som eneste deltagere i klassen. I U17 kørte Lucas Lorentsen sig ind på en flot 3. plads.

De øvrige Kalundborgryttere endte på sekundære placeringer.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0