AnnonceLuk annonce
Video: Mamma Mia for en fødselsdagsfest

02-11-2018

Tekst, foto og video: Jens Nielsen

Høng Centret fejrer deres 30-års fødselsdag over fire dage. Torsdag satte ABBAcz for alvor gang i festen med to koncerter i centret.

Det er 30 år siden at Høng Centret slog dørene op for første gang. Det markeres med fest i fire dage i denne uge, torsdag, fredag, lørdag og søndag, med rigtigt gode tilbud i butikkerne og masser af aktiviteter.

Torsdag var der åbent helt til kl. 21 i butikkerne og hele dagen strømmede kunderne til for at få del i de mange tilbud, de fleste butikker har 25% rabat på alt. Men mange kom også for at høre coverbandet ABBAcz fra Prag, som gav to koncerter, en kl. 16 og igen kl. 19.

Det var næsten, som om Agnetha, Björn, Benny og Anni-Frid stod der selv, iført originale kostumer, og tilhørerne fik en 45 minutter lang koncert med mange af de kendte numre som Waterloo, Dancking Queen og Mamma Mia.

Festen fortsætter

30-års fødselsdagsfesten fortsætter tre dage endnu, hvor der lørdag serveres lagkage og kaffe til kunderne kl. 11.30 og søndag kan man opleve de dygtige gymnaster fra Høng Gymnastikforening. De optræder både kl. 11.30 og kl. 12.30.

Søndag er der også mulighed for at få en rigtig Rasmus Klump pandekage, men først skal der gættes på hvor mange pandekager der er i stakken. Den heldige vindere kan gå hjem med et gavekort på 500 kr. til Høng Centret.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

11980