AnnonceLuk annonce
Video: ´Lysmestrene´ fra Rørby

21-12-2019

Af Jens Nielsen

På Bøgelundsvej i Rørby er to genboer i flere år gået all-in med udendørs julebelysning, Sidste år kom der endnu en genbo til som ville kæmpe med om titlen som lyskongen i Rørby. I år er han så gået all-in.

På Bøgelundsvej i Rørby har julestemningen for længe siden indfundet sig, især hos de to genboer, Jesper Sørensen og Brian Jørgensen, som igen i år går all-in på udendørs julebelysning.

De to kammerater har igennem en årrække kæmpet om hvem der kunne lave den flotteste udsmykning, hvert år bliver det lidt større og lidt vildere.

Sidste år kom så endnu en genbo med i kampen. Mick Valentin Jensen lagde sidste år ud med 15.000 pærer på familiens hus, men i år er det hele blevet lidt større, nu er der nemlig 25.000 pærer på huset, ja selv skorstenen er der julelys på, og mon ikke Mick Valentin Jensen vinder titlen for den julebelysning der er mest iøjnefaldende.

De tre huse på Bøgelundsvej har efterhånden givet en del opmærksomhed, hver eneste dag er der mere trafik i området end normalt.

”Vi oplever klart at mange lægger vejen forbi for at se lysene, og nogen kører langt, forleden snakkede jeg med en flok unge mennesker i en bil som var kørt helt fra Tappernøje for at se vores julebelysning,” fortæller Mick Valentin Jensen.

De tre ’lysmestre’ er nu spændte på om andre naboer og genboer på Bøgelundsvej i Rørby melder sig ind i kampen til næste år.

OBS:

Interessen for at se de mange julelys på Bøgelundsvej, har givet en del mere trafik i området, derfor opfordres alle som gerne vil opleve de tre huse med lys på, at man parkerer ved Rørbyhallen/Rørby Skole, og går det lille stykke, for på den måde at tage hensyn til beboerne på Bøgelundsvej.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0