AnnonceLuk annonce
Video: Kvinde død efter voldsomt færdselsuheld

20-08-2020

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Torsdag morgen skete en voldsom færdselsulykke ved Viskinge, hvor en personbil kørte frontalt sammen med en lastbil. En 64-årig kvinde er afgået ved døden.

En personbil og en lastbil kørte frontalt sammen på hovedvejen ved Viskinge omkring kl. 08.30 torsdag morgen. Personbilen med en 64-årig kvinde ved rattet trak pludselig over i den modsatte vejbane og stødte ind i lastbilen, der forsøgte at undvige ved at trække ud til højre, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Føreren af bilen bagved den forulykkede personbil og andre bilister fik trukket kvinden ud af personbilen, der var livløs. De ringer efter en ambulance og påbegynder førstehjælp. Ambulance, brandvæsen og politi kommer med det samme, og kort efter en lægehelikopter.

Politiet oplyser kort før middag torsdag, at den 64-årige kvinde som kørte personbilen er afgået ved døden. Kvinden er fra Kalundborg og de pårørende er informeret, oplyser politiet.

Politiet ved endnu ikke, hvorfor den ældre kvinde trak over i modsat vejbane, men noget kunne tyde på, at hun har fået et ildebefindende. 

Brandvæsen og bilinspektør er også på ulykkesstedet. Hovedvejen omkring Viskinge er spærret i begge retninger et stykke tid endnu mens bilinspektøren arbejder på stedet og der bliver ryddet op, men der er etableret omkørsel gennem Viskinge by.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0