AnnonceLuk annonce
Video: Kor synger sammen - på afstand

31-03-2020

Video: Musisk Skole Kalundborg

Af Jens Nielsen

Selvom eleverne ikke er fysisk til stede på Musisk Skole i denne usædvanlige tid, forsøger skolen at gennemføre dele af undervisningen som fjernundervisning. Det er der kommer en skøn video ud af med Kor-U.

”Jeg fik i første omgang idéen til at lave en korvideo, inspireret af forskellige videoer med virtuelle kor. Heldigvis har Clara grebet bolden og videreudviklet på idéen. Og så er det jo skønt at de fleste elever i Kor-U heldigvis også havde lyst og mulighed for at deltage,” fortæller Sonny Lillevang, fra Musisk Skole.

Korleder Clara Birch, har valgt sangen, indspillet klaveret og arrangeret korstemmerne. Derefter har Clara sendt en video til sangerne i Kor-U med direktion og klaverindspilning. De enkelte sangere har så optaget deres egen korstemme hver for sig derhjemme og sendt deres video til Sonny Lillevang, som så efterfølgende har jeg sat videoerne sammen til det færdige resultat.

"Det var Sonny der fik den rigtig gode idé at lave en korvideo. Kor-U er heldigvis super dygtige og selvkørende, så den var de straks med på. Vi savner at synge sammen og videoen var en super god måde at holde sangglæden og sangtræningen i gang hos pigerne. Jeg valgte af de skulle synge sangen Taste af Rhye som jeg selv har lavet om et til et kor-arrangement. Det var med Taste at vi vandt sølv til den internationale kor-konkurrence 8th Canta al Mar i oktober 2019,” fortæller Clara Birch.

Kor-U skal i øvrigt også synge Taste til Sankt Hans på Amfiscenen i Bregninge i år. Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0