Video: Kontoret inviterede til Festlig Byfest Fodbold

Af Jens Nielsen

En gammel tradition, med at flere fodboldhold mødes til kamp i Munkesøen, onsdagen i uge 30, blev selvfølgelig også afholdt i år. Det blev både festligt og fornøjeligt. Det er Kontoret som står bag arrangementet.

Selv om den årlige byfest i Kalundborg egentligt er aflyst og erstattet af festligt sommersalg, så kører Kontoret fuldt program, det betyder, at der inviteres til Byfest Fodbold onsdag i Munkesøen.

10 hold stillede op onsdag eftermiddag, alle festligt udklædt og klar til kamp, kommer man ikke udklædt, er holdet automatisk bagud 2-0.

Blandt de mange hold var bl.a. et enkelt rent pigehold, ’The Heidis’, som igen i år havde taget kampen op mod drengene og de blandede hold.

Kontoret stillede selv med et hold, med titlen ’Noahs Ark’, hvor kontorchefen var klædt ud som Noah mens resten af holdet var klædt ud som forskellige dyr.

Hver kamp varede 10 minutter, og scorer en kvinde tæller det dobbelt.

Så snart de første kampe blev fløjtet i gang blev der gået til den på de to baner, mens de hold og tilskuere som stod uden for banen, hyggede sig med en ’kondivand’.

Efter kampene var der fælles præmieoverrækkelse og grillpølser på Kontoret.

Kontoret er klar til at holde byfest torsdag, fredag og lørdag, faktisk allerede onsdag aften går Mike Tramp på scenen kl. 20.30, og her er der gratis adgang. (Husk coronapas)

Del