AnnonceLuk annonce
Video: Kontoret inviterede til Festlig Byfest Fodbold

22-07-2020

Af Jens Nielsen

En gammel tradition, med at flere fodboldhold mødes til kamp i Munkesøen, onsdagen før byfesten rigtigt går i gang, blev selvfølgelig også afholdt i år. Det blev både festligt og fornøjeligt. Det er Kontoret som står bag arrangementet.

Selv om den årlige byfest i Kalundborg på ingen måde kommer til at leve op til de tidligere år grundet corona situationen, så var stort set alt som det plejede, da Kontoret onsdag eftermiddag inviterede til Byfest Fodbold i Munkesøen.

10 hold stillede op, alle festligt udklædt og klar til kamp, kommer man ikke udklædt, er holdet automatisk bagud 2-0.

Blandt de mange hold var bl.a. et enkelt rent pigehold, The Heidis, som havde taget kampen op mod drengene og de blandede hold.

Kontoret stillede selv med et hold, med titlen ’Fuck, vi troede Corona var en øl’, iklædt overtræksdragter, handsker og mundbind.

Der var mere feststemning over Røsnæs Vingårds Hawaiidrenge der stillede op i hawaiiskjorter og parykker, og med ’trylledrik’ i vintønden.

Hver kamp varer 12 minutter, og scorer en kvinde tæller det dobbelt.

Så snart de første kampe blev fløjtet i gang blev der gået til den på de to baner, mens de hold og tilskuere som stod uden for banen, hyggede sig med en ’kondivand’.

Rørby Allstars fik revanche fra sidste år, og vandt 2-0 over 'Fuck, vi troede Corona var en øl’, mens The Heidis fik præmie for bedste udklædning.

Efter kampene var der fælles præmieoverrækkelse og grillpølser på Kontoret.

Kontoret er til at holde byfest torsdag, fredag og lørdag, dog i et andet setup end planlagt, men som ’kontorchefen’ tidligere har sagt, ”Lidt byfest skal vi sgu ha´”.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0