AnnonceLuk annonce
Video: Knivstikkeri – Fire unge anholdt

17-09-2018

Af Jens Nielsen

En 18-årig mand fra Kalundborg blev stukket i benet og hånden med en kniv, søndag aften i Bredgade i Kalundborg. Politiet har anholdt fire unge mand i sagen.

Politiet var søndag aften massivt tilstede i Bredgade i Kalundborg, hvor et større område var afspærret i forbindelse med et knivstikkeri mod en 18-årig ung mand som var passagerer i en personbil.

En bil med flere personer kørte ind foran bilen med den 18-årige og fik tvunget den til standsning ved krydset Bredgade - Vænget. "Den 18-årige sad inde i en bil, og så kom gerningsbilen og forhindrede ham og nogle andre inde i bilen i at køre videre. Herefter gik personerne i gerningsbilen til angreb på den 18-årige og tildelte ham nogle stik i det ene ben og ved den ene hånd," oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Den 18-årige blev af en kammeraet kørt til Akuthuset på Nørre Alle, hvorfra han efterfølgende blev bragt til behandling på Holbæk Sygehus, hvor han stadig er indlagt. Den 18-årige har pådraget sig flere kvæstelser, men han er ifølge politiet udenfor livsfare.

De personer som angreb den 18-årige flygtede fra stedet, men vidner kunne beskrive både bil og registreringsnummer, det betød at politiet kunne anholde fire unge mænd på ved Nyborg på Fyn, blot en time efter overfaldet.

De fire unge mænd er i alderen 15-19 år. Heraf stammer den ene fra Kalundborg, mens de øvrige er fra Fyn.

De fire anholdte sidder mandag morgen til afhøring hos Midt- og Vestsjællands Politi.

Politiet kigger på, om det kan være et økonomiske mellemværender eller anden form for kriminalitet, hvor der er en strid mellem to parter.

Læs også: Bredgade afspærret efter knivstikkeriFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
11669