AnnonceLuk annonce
Video: Tim hædret for indsats ved brand

28-05-2019

Video: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Ifølge biografejer, Annette Sønder Nielsen, er Tim Kristensen dagens mand. Eller måske rettere månedens eller årets mand for biografejeren i hvert fald. Han var nemlig en vigtig årsag til, at biografen ikke brændte ned den 5. maj, hvor nogen satte ild til pizzeria Mamma Mia, der ligger i samme bygning som Kino Den Blå Engel i Kalundborg. Derfor vil biografejeren også gerne vise sin taknemmelighed.

31-årig Tim Kristensen skulle ud og ryge lige efter kl. 2 natten til søndag den 5. maj i år, men da han går udenfor, hvor han bor på Jernbanevej, lige ved siden af biografen i Kalundborg, når han slet ikke at tænde cigaretten. Han får nemlig øje på, at der står tyk sort røg ud fra bagdøren i bygningen ved siden af, hvor biografen og pizzeria Mamma Mia begge ligger. Han får kontaktet brandvæsenet, hvilket betyder, at de når at slukke branden, inden den spreder sig til biografen, og alt bliver ødelagt. Derfor har Annette Sønder Andersen og Brian Sønder Andersen fra Kino Den Blå Engel besluttet, at Tim Kristensen skal belønnes med et årskort til biografen med ledsager.

Taknemmeligheden er stor

”Vi er dig dybt taknemmelige, hvis det ikke havde været for dig, havde vi ikke været her nu. Forstået således, at hvis alt var brændt ned, tror jeg ikke, at vi havde fortsat. Alene alt det her har trukket tænder ud. Men nu er vi heldigvis klar igen, og du og en ledsager er meget velkomne til at komme ned og se film alt det, I vil,” siger Annette Sønder Nielsen, da hun overrækker Tim Kristensen et årskort til biografen.

Men udover, at Annette Sønder Nielsen og Brian Sønder Andersen er meget glade for, at biografen trods alt ”kun” fik røgskade, og ikke brændte ned, er de endnu mere taknemmelige for, at der ikke skete noget med nogle under branden, da der bor en kvinde ovenpå pizzeriaet.

”Gudskelov for at der ikke skete noget med nogen, og at hende, der bor ovenover pizzeriaet kom ud i tide. Jeg ved, at hun har været en del i trykkammer efterfølgende pga. røgen. Men det var virkeligt også slemt, det røg ud af væggene, og alt var sort tyk røg,” fortæller Annette Sønder Nielsen.

Biografens egen vagtmand

Tim Kristensen fortæller også, at det hele var forvirrende den nat, og at han rendte rundt for at vække folk, især kvinden, han vidste boede over pizzeriaet.

”Jeg opdager, at der står tyk sort røg ud fra bagdøren, der ligger tæt på, hvor vi bor. Jeg ringer selvfølgelig til brandvæsenet og vækker min kone. Vi render begge ud og forsøger at råbe kvinden op, der bor over pizzeriaet, men hun vågner heldigvis selv af røgen, og kommer væk fra bygningen,” fortæller Tim Kristensen, og fortsætter: 

”Det er vigtigst, at der ikke skete noget med nogen, men jeg er også glad for, at biografen stadig er her i dag. Nu er jeg nok miljøskadet, for jeg kan ikke lade være med at holde øje, hver gang jeg går ud for at ryge, især om natten.”

Se også - Video: Pizzeria ødelagt af brand natten til søndagFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

11954