AnnonceLuk annonce
Video: Kendt rapper meldte sig syg – Futte Fynbo trådte til

28-12-2019

Tekst, foto og video: Jens Nielsen

Rapperen Blak fra Nakskov havde sagt ja til at optræde lørdag middag i forbindelse med det store Kids Cup håndboldstævne, men det blev Futte Fynbo som sikrede festen da Blak meldte sig syg.

I forbindelse med at Kids Cup i år kan fejre 10-års jubilæum, havde arrangørerne hyret rapperen Blak til at underholde de mange børn lørdag til middag, men først på formiddagen kom der en sygemelding fra Blak, og for ikke at skuffe de mange håndboldspillere, blev der sat gang i at finde en afløser, det blev så til rapperen Futte Fynbo fra Odense, som i øvrigt lå og sov da han blev ringet op.

Han var klar på opgaven, men havde ikke mulighed for selv at komme til Rørbyhallen, derfor blev en af de mange frivillige fra Kids Cup sendt til Odense for at hente Futte Fynbo.

Med en times forsinkelse i forhold til programmet, gik den kendte rapper, DJ, satiriker, kulturaktør og pladeselskabsejer samt selvudnævnt verdensmand, Futte Fynbo så på scenen i Rørbyhallen, klædt i orange fra top til tå.

Der er helt sikkert mange af de voksne som aldrig før har hørt om manden, men det havde de unge, og var helt ellevilde, og Futte Fynbo fik sikret håndboldfesten.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 0