AnnonceLuk annonce
Video: Kavalergang, fadbamser og wienerschnitzel slår alt

15-04-2017

Af Jens Nielsen

Der var fadøl i literkrus, schnitzler og Heidi’er i mange versioner da Fuglede Idrætsforening påske lørdag havde inviteret til Bierfest i ‘Jerslev Stadthalle’. Lige godt 600 feststemte gæster havde taget i mod den invitation.

Der var fadøl i literkrus, wienerschnitzel ad libitum, Heidi’er med lange fletninger og dybe kavalergange og mænd i lederhosen, Hvidebækhallen i Jerslev, var lørdag omdannet til ’Jerslev Stadthalle’, en ægte bierfest med tyrolerstemning i stil med dem der foregår i Bayern og alpelandene, og man kan vist roligt sige at humøret var højt.

Det var party orkestret Top Seven der spillede, og kom med et helt færdige ’bierfest’ koncept,ingen tvivl om at det var populært. 

Top Seven er Danmarks (måske Europas) eneste live-orkester, der præsenterer 1. klasses nonstop partyunderholdning uden pauser. De første timer af festen var der ægte schlagermusik, senere slog orkestret over i mere populær dansemusik. 

Det er andet år at Fuglede Idrætsforening holder Bierfest, og hele konceptet er allerede booket til påske lørdag 2018.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
11227