AnnonceLuk annonce
Video: Kampklædte betjente rykkede ind i Rørby

13-06-2019

Tekst og video: Jens Nielsen

Kampklædte betjente anholdt torsdag formiddag en mand i en villa på Stigsager i Rørby, i en nøje planlagt aktion. Manden er efterfølgende løsladt, men stadig sigtet.

Idyllen på den ellers stille villavej Stigsager i Rørby, blev brudt torsdag formiddag, da et kampklædt indtrængningshold fra politiet, sammen med et større antal ordens og kriminalbetjente anholdt en mand i sit hjem.

Aktionen var nøje planlagt på politistationen i Kalundborg inden de mange betjente, heraf det kampklædte indtrængningshold, forlod stationen for at sætte kursen mod Rørby først på formiddagen.

”Aktionen foregik helt uden dramatik, og sagen handler om vold i ægteskabet, men med kendskabet til andre sager mod den pågældende person, tog vi vores forbehold og mødte talstærkt op,” fortæller Charlotte Tornquist, kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi.

En 55-årig mand blev anholdt i forbindelse med aktionen, men er efterfølgende løsladt, men stadig sigtet i sagen. Ifølge Charlotte Tornquist var der ikke grundlag for at varetægtsfængsle manden.

Omkring middag havde roen igen sænket sig over Stigsager.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
11768