AnnonceLuk annonce
Video: Kalundborg sagde ’tak for sangen Kim’

07-10-2018

Tekst, foto og video: Jens Nielsen

Mere end 500 var mødt op i havneparken søndag aften for at følge mindekoncerten for Kim Larsen på storskærm. Omkring 300 var med i optog fra Klostertorvet.

”Vær med til at mindes Kim Larsen i Kalundborg Havnepark på søndag d. 7. oktober.” Sådan lød beskeden fra Kultur- og Fritidsforvaltningen fredag midt på dagen, efter at de havde modtaget flere beskeder fra borgere som spurgte ind til om ikke Kalundborg skulle mindes Kim Larsen, der døde sidste søndag. Forvaltningen greb bolden og på ingen tid blev der arrangeret mindeoptog fra Klostertorvet ned gennem Skibbrogade og til havneparken, hvor livekoncerten ''Som et strejf af en dråbe'' blev vist på storskærmen.

Budskabet blev lynhurtigt delt via de sociale medier, og omkring 300 mødte op på Klostertorvet, for at deltage i optoget ned gennem Skibbrogade, med borgmester Martin Damm i spidsen.

”Tusind tak til jer der gav os tippet og ideen til at stable noget på benene lynhurtigt, det må i gerne gøre en anden gang,” sagde Borgmester Martin Damm i sin velkomst til de godt 500 som var samlet i havneparken søndag aften.

Forsanger i Move Out, Kenneth Vester fik herefter mikrofonen og fortalte kort om Kim Larsen.

”Vi vil huske Kim Larsen som den moderne Grundtvig, fordi jeg tror vi vil huske ham om 100 år og stadig synge hans sange,” sagde Kenneth Vester, og fortsatte,

”Kim Larsen så sig selv som en spillemand, og tog fx ikke imod ridderkorset fra Kongehuset, han var helt sin egen, og vi omtaler ham tit som en gavflab. Han har altid været en stor inspirationskilde for mange af os, tak for sangen Kim.”

Herefter sang Kenneth Vester for til fællessangen ’Midt om Natten, inden der blev stillet om til DR1 på storskærmen.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
11586