AnnonceLuk annonce
Video: Ingen panik

31-03-2020

Tekst, foto og video: Jens Nielsen

Borgerne havde forstået budskabet om ikke at møde op på genbrugspladserne, hvis ikke det var meget nødvendigt. Kun få holdt i kø da genbrugspladsen genåbnede tirsdag morgen.

Tre af kommunes medarbejdere, som normalt arbejder i sportshallerne, var tirsdag morgen kaldt ind for at være med til at styre trafikken ind og ud af genbrugspladsen på Asnæsvej i Kalundborg, men de fik ikke særligt travlt, bare 16 biler holdt i kø da genbrugspladsen slog portene op præcis kl. 9 tirsdag morgen.

På grund af corona-krisen har genbrugspladserne været lukket siden 13. marts for at hindre smittespredning, men nu er der altså åbent igen, dog havde affaldsselskabet Argo, som driver genbrugspladserne, anbefalet, at man kun besøger pladsen, hvis der er et uopsætteligt behov, og den henstilling havde borgerne åbenbart hørt.

På genbrugspladsen i Kalundborg er der mulighed for at lukke 30 biler ind ad gangen, men tirsdag morgen var der masser af plads, alt foregik i god ro og orden og med god plads mellem borgerene og god afstand til medarbejderne.

På en normal dag på denne tid af åres, besøges genbrugspladsen i Kalundborg af omkring 350 biler.

Spildopmagernes to containere er dog stadig lukket, derfor opfordres folk til at gemme deres genbrugseffekter, og først aflevere dem på et senere tidspunkt når landet lukker op igen.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0