AnnonceLuk annonce
Video: Hunde på en velgørende gåtur

10-02-2019

Af Jens Nielsen

Maxi Zoo på Stejlhøj i Kalundborg havde søndag formiddag inviteret hunde og deres ejere på en velgørende gåtur, der havde til formål at støtte til de dyr, der er uden hjem og familie, og derfor har brug for ekstra meget kærlighed.  Et arrangement i samarbejde med Dyrenes Beskyttelse.

Godt 20 hunde og hundeejere mødte op og var med på den omkring fem kilometer lange gåtur fra Stejlhøj og til Loch Ness, og retur til Maxi Zoo.

Tilbage i forretningen var der godbider til de firbenede og varm kaffe til de tobenede.

Hos Dyrenes Beskyttelses internater får hver enkelt hund det behandlingsforløb tilrettelagt, som netop passer de fysiske behov for bevægelse og behov for dyrlægebehandling. Derudover bliver der planlagt et træningsforløb som støtter den enkelt hund.

Heldigvis kan specialuddannet personale på internaterne hjælpe hundene tilbage på rette vej med støttende træningsforløb, som hjælper dem til at udvikle sig i en positiv retning og komme ud til en ny familie, nu med genopbygget tryghed og tillid til mennesker. 

Det kostede 40 kr. at deltage og derudover gav Maxi Zoo 10 kr. for hver hundesnude, sådan at hver hund støttede Dyrenes Beskyttelse med 50 kr.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

12035