AnnonceLuk annonce
Video: Hjælp - Hvor er der en voksen

06-04-2019

Tekst, foto og video: Jens Nielsen

Godt 200 forældre og bedsteforældre mødte op lørdag over middag for at vise deres utilfredshed med nomineringerne i daginstitutionerne.

I 57 byer over hele landet mødte tusindvis af forældre og bedsteforældre op lørdag kl. 13 for at vise deres utilfredshed med nomineringerne i daginstitutionerne.

I Kalundborg mødte godt 200 op på Solskinspladsen, hvor der både var hoppeborg til de mindste, ansigtsmaling, kaffe og boller, men også mange voksne med skilte og bannere hvor de udtrykte deres frustrationer.

’Der skal gøres noget NU!’, mener forældrene, og i Kalundborg var det en styregruppe bestående af Nanna Jørgensen, Maria Neslo Christiansen, Jeanette Hansen og Christina Jensen, som havde sat demonstrationen i værk.

Den landsdækkende demonstration er udsprunget efter DR2-dokumentaren ’Hvem passer vores børn’, og efter Folketingets nedstemning af forslaget om at drøfte minimumsnormeringer. Det er ganske almindelige forældre uden en organisation i ryggen, der har taget initiativet.

Om demonstrationen nytter noget vil tiden vise, men ingen tvivl om at politikerne landet over er klar over at rigtigt mange forældre er frustrerede og vrede på deres børns vegne.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

11965