AnnonceLuk annonce
Video: Hæsblæsende show med Onkel Reje

05-08-2020

Tekst, foto og video: Jens Nielsen

Kalundborg Biblioteker inviterede onsdag til koncert med Onkel Reje ved Amfi-scenen bag Kalundborg gymnasium.  Knapt 500 havde sikret sig en billet til et forrygende show.

Enten så hader man Onkel Reje eller også elsker man ham, ingen tvivl om, at de knapt 500 som onsdag formiddag havde sikret sig en af de gratis billetter hører til den sidste gruppe, og de fik en show i sædvanlig hæsblæsende tempo med Onkel Reje og den tro følgesvend Smukke Niller.

Mange børn og familier bliver hjemme i år, og derfor vil biblioteket gerne bidrage til ferieoplevelser i Kalundborg kommune. 

Derfor var det Kalundborg Biblioteker som havde inviteret til den gratis koncert.

Onkel Reje er blevet børnefavorit på DR Ramasjang, hvor han med sin rødmossede, piberygende karakter optræder i absurde musikvideoer om alt fra personlig hygiejne til mormor.

I Kalundborg blev publikum præsenteret for stolen Fido, som havde fået stoletræning, og som lagde en 'lort', der blev tryllet og så var der selvfølgelig sange, bl.a. ’Jeg kan ikke lide at gå i bad’, og man kan kun kan smile ad Onkel Rejes syrede rim og røverhistorier, der er både platte, politisk ukorrekte – og slet ikke til at stå for.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0