AnnonceLuk annonce
Video: Gymnastik med kålhoveder, karklude og appelsiner

10-01-2021

Tekst, foto og video: Jens Nielsen

Meny Kalundborg opfordrer her efter nytår til det sunde liv i en coronatid, det gælder også hjemmetræning, hvor man nemt kan bruge både kålhoveder, karklude, appelsiner og sodavandsflasker til træningen. Lørdag blev øvelserne gennemgået i supermarkedet.

De kunder som var forbi Meny Kalundborg sidst på eftermiddagen lørdag kunne måske godt tro, at det var slået helt klik for de to Meny-købmænd Peter og Michael, men der var en god mening med galskaben.

Sammen med Maja- og Thomas Helbo Jensen fra FysioCenter Kalundborg blev der udført forskellige gymnastikøvelser forskellige steder i supermarkedet, øvelser som blev filmet og skal bruges til en kampagne på Facebook.

Meny Kalundborg lancerede ved årsskiftet Facebooksiden,’Meny Kalundborg 2021 Vi starter sunde sammen’. Siden har til hensigt at inspirere folk til at begynde 2021 på en sund måde. 

På siden kommer der dagligt nye opskrifter til lækker mad og information om forskellige måder at komme sundere ind i det nye år på. 

”Motionscentrene er lukket lige nu, så det vi egentligt gerne vil vise er, at man nemt kan træne alligevel uden store forkromede løsninger, så vi har lavet nogle øvelser man kan lave alle vegne, bl.a. med nogle af de varer man har købt hos Meny,” fortæller Thomas Helbo Jensen.

På facebooksiden ’Meny Kalundborg 2021 Vi starter sunde sammen’ findes der også hver dag nye øvelser til træning, de bliver nu gjort mere lokale.

”Med udgangspunkt i den nye Facebookside vi har lavet, hvor vi hver dag viser nogle amerikanske træningsprogrammer, så vil vi gerne vise nogle øvelser med personer kunderne kender, for at vise, at det er øvelser alle kan være med til, hvor man i stedet for dyre træningsredskaber kan bruge en pose kartofler, en net med appelsiner eller en halvanden liters sodavand,” fortæller Peter Egebæk med sved på panden efter øvelserne er blevet filmet i butikken.

Øvelserne vil blive lagt på den nye Facebookside Meny Kalundborg 2021 Vi starter sunde sammen’  i den kommende tid til inspiration for alle interesserede.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0