AnnonceLuk annonce
Video: Fuldt hus til åbning af Asgers Bar

27-07-2019

Af Jens Nielsen

Fredag eftermiddag slog Asger Øgelund dørene op til sin nye cocktail og tapas bar, Asgers Bar på Kalundborg Vesthavn.

Mindre end en halv time efter at Asgers Bar slog dørene op for gæster, fredag eftermiddag, var stort set alle borde besat, og der var kø ved baren.

Håndværkere og gode venner har arbejdet i rigtigt mange timer for at få omdannet et gammelt kedeligt fiskepakhus til byens nye in-sted, og det er lykkedes må man sige.

Alt er holdt i rå stil, der er ikke gjort noget ved det originale betongulv, køleanlægget hænger stadig i loftet, men tilsat en helt ny stor bar, møbler og billeder på væggene, så fungerer det perfekt.

Vejret var helt perfekt med sol fra en skyfri himmel, derfor var der også rift om pladserne på den store terrasse, som før har været brugt som rampe til pakhuset, nu omdannet med læskærm og borde, hvor gæsterne har et flot kik til Vor Frue Kirke og udsigt over vesthavnen.

Asgers Bar serverer lækre cocktails i syv forskellige varianter, samt drinks og øl, endvidere kan der købes en lækker tapas anretning, lige som det er muligt at tage sin fisk med fra Asgers Fisk og spise i Asgers Bar.

Den unge driftige iværksætter Asger Øgelund er da også kun lige blevet færdig med sit bar projekt, inden han drømmer om det næste, nemlig en fiskerestaurant oven over Asgers Bar.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

12049