AnnonceLuk annonce
Video: Fuldt hus til ´Mr. Grand Prix´

02-11-2019

Johnny Logan var på scenen i Kino Den Blå Engel fredag aften. Privatfoto

Af Jens Nielsen

"Mr. Grand Prix" optrådte til en totalt udsolgt koncert fredag aften i Kino Den Blå Engel, der er allerede lavet aftale om en ny koncert i 2020

Johnny Logan, kendt med tilnavnet "Mr. Grand Prix", optrådte for en totalt udsolgt sal fredag aften i Kino Den Blå Engel.

Den irske Grand Prix-stjerne og -charmør Johnny Logan, gav de mange koncertgæster fuld valuta for pengene, oplyser Brian Sønder Andersen, Kino Den Blå Engel.

”Der var en rigtig god stemning, især efter pausen gik folk helt amok, og Johnny Logan gav sig tid efter koncerten til både at skrive autografer og gæsterne kunne få taget selfi med ham,” fortæller Brian Sønder Andersen.

Det var iøvrigt fjerde gang at "Mr. Grand Prix" optrådte i Kino Den Blå Engel.

Billetsalg i pausen

Kino Den Blå Engel har allerede lavet en aftale med Johnny Logan om en koncert til næste år, det bliver d. 30. oktober 2020, og de gæster som havde købt billet til fredagens koncert, fik et lille forspring i forhold til næste års koncert, idet billetsalget startede i pausen, og her blev der solgt 61 billetter til næste års koncert med den populære sanger.

Johnny Logan (født 13. maj 1954) er en irsk/australsk sanger og komponist, der er mest kendt for sine sejre i Eurovision Song Contest i 1980 og 1987 med henholdsvis What's Another Year og Hold Me Now samt som komponist til vindersangen fra 1992 Why Me, der blev fremført af Linda Martin.

Han er den eneste i den europæiske melodigrandprix-historie, der har vundet flere sejre ved Eurovision Song Contest, og bliver derfor også kaldt for "Mr. Grand Prix".Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
14286