AnnonceLuk annonce
Video: Forrygende sovedyrs show

25-11-2018

Tekst, foto og video: Jens Nielsen

Som så mange gange før gav Rosa fra Rouladegade og Rouladebandet en forrygende sovedyrskoncert på Musisk Skole i Kalundborg, søndag eftermiddag.

Omkring 250 børn og forældre havde sikret sig billet til søndagens sovedyrsshow med Rosa fra Rouladegade.

Længe før koncerten skulle gå i gang stod børn på en lang række med deres elskede sovedyt i armene og ventede på at komme ind i den store sal på Musisk Skole, og da alle var på plads, kom en super oplagt Rosa ind i salen sammen med sit rouladeband, og så blev der ellers fest, en sovedyrsfest som de mindste nok ikke lige glemmer.

Det er et flot syn når Rosa beder alle børn række deres sovedyr op i vejret, og i det hele taget så spiller de mange sovedyr en stor rolle igennem hele koncerten

Der bydes både på sovedyrsdans, mulighed for at bytte sit sovedyr for et par chokolade guldpenge, og så havde Rosa selvfølgelig sine røde gummistøvler med, som er helt magiske og som der også er skrevet en sang om.

Rosa befinder sig lige så godt på scenen som nede blandt børn og voksne, hvor der bliver snakket sovedyr.

Flere børn og en enkelt voksen fik lov til at komme med på scenen sammen med Rosa og musikerne, inden koncerten var omme, så en rigtig hyggelig eftermiddag med masser af god musik og underholdning.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
11621