AnnonceLuk annonce
Video: Forrygende finaler for de mindste

28-12-2018

Af Jens Nielsen

Der var nærmest landskampstemning i Rørbyhallen da U-10 piger og drenge i dag spillede finaler i det store tredags håndboldstævne RVIF Kids Cup.

De unge håndboldspillere som var nået til finalen i årets Kids Cup i Rørbyhallen, blev som stjerner råbt op af stævnespeakeren da de i dag omkring middag løb på banen til høj musik og røgmaskine, ja det kommer nok ikke meget nærmere en landskampstemning.

Både børn, trænere og forældre gjorde deres til at stemningen var helt i top da kampene blev fløjtet i gang.

For U-10 pigernes vedkommende blev det til en sejr til Ledøje-Smørum HK over Raklev 1 med resultatet 7-1.

For U10 drengene blev det til en sejr for Rørby/Værslev IF, som på hjemmebane slog Ledøje-Smørum HK i en tæt kamp med resultatet 6-5. Ikke mindst Lukas Andreasen i målet spillede en forrygende kamp med mange flotte redninger, som var med til at sikre hjemmeholdet sejren.

Kvalifikationskampene for U12 og U14 piger og drenge har været i gang hele eftermiddagen og aftenen og fortsætter lørdag formiddag. Lørdag midt på eftermiddagen starter finalerne, hvorefter der er præmieuddeling, som plejer at være et meget festligt indslag med musik og konfetti.

Det er Rørby- Værslev Idrætsforening som for 9. gang står bag det store Kids Cup håndboldstævne mellem jul og nytår. I år med deltagelse af 44 hold fra 11 forskellige klubber, og omkring 500 unge mennesker som får en rigtig god håndboldoplevelse, bakket godt op af forældre, bedsteforældre og andre håndboldinteresserede.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
11695