AnnonceLuk annonce
Video: Flot indsats af Kalundborg boksere

17-10-2016

Af Jesper Christiansen, Kalundborg ABK

I weekenden blev en af Europas største bokseturneringer Hillerød Box Cup, afholdt. Her kom boksere fra 9 lande og der blev  bokset ca 140 kampe, og selvfølgeligt var Kalundborg ABK repræsenteret.

Alle boksere nåede finalenerne, og første her var den 12 årige Rizvan Sardalov, på kun 34 kg. Han mødte som fire gange før Hasnain Haidary, fra bokseinstituttet i Valby. Drengene bokser normalt ret lige kampe, men det ville Rizvan ikke denne gang. Han lagde et solidt pres fra starten og Valbybokseren kom stort set ikke væk fra torvene i alle 3 omgange. Selv mod slutningen formodede Rizvan at udnytte sin fantastiske form, og tog en flot sejr hjem.

Her efter var det storebror Ramzan Sardalov i Ringen. I klassen om til 40 kg skulle den 14 årige Kalundborg bokser møde Arian Muaremi fra Rødovre BK. Ramzan kom godt ud i første omgang, men den snu højrefods bokser fra Rødovre mestrede hurtigt at gøre live surt for Ramzan. første omgang endte lige men 2 og 3 gik klart til Rødovre manden. med præsise lige stød holdt han Ramzan fra at komme ordentligt i gang, så en fortjent 3-0 sejr til Rødovre bokseren.

I sidste Finale skulle den 14 årige Daniel Isaev, på 45 kg op mod hans fætter, Adam Sadulaev fra AIK Roskilde. I næsten Muhammed Ali stil var Daniel på tæerne fra start og holdt modstanderen væk med lange lige stød og undgik stort set at blive ramt. Første omgang gik klart til Daniel, og han startede også 2. omgang bedst, men mod slutningen af omgangen kneb det lidt med kræfterne så Roskilde bokseren fik mere fat dog ikke nok til andet end at omgangen gik til Daniel. 3. omgang blev noget rodet da begge boksere var meget trætte, og Daniel tabte omgangen med pga. de to første omgange fik han en fortjent 3-0 sejr. Nu er det tilbage og arbejde på formen så han ikke behøver så meget spænding i 3 omgang.

Hermed kunne alle 3 boksere tage stolte og tilfredse hjem til Kalundborg med en masse ny erfaring og noget at arbejde videre på.

Næste udfordring for Bokserne bliver et bredde stævne i København 30. oktober, her håber klubben også at kunne vise nogle af de nye ansigter frem som er ved at være klar til kamp.

De tre kampe kan ses i fuld længde på klubbens Facebook gruppe, som hedder: Kalundborg BokseklubFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
11109