AnnonceLuk annonce
Video: Flot dragshow i nystartet LGBT+ forening

11-01-2020

Tekst, foto og video: Jens Nielsen

LGBT+ Ungegruppe Vestsjælland havde fredag aften inviteret til dragshow, foreningens første større arrangement, som mange bakkede op om.

I løbet af sommeren 2019 blev LGBT+ Ungegruppe Vestsjælland (LUV), startet op i Kalundborg, en forening hvor alle er velkomne uanset seksualitet, køn, religion osv. 

Fredag aften havde foreningen så inviteret til deres første større arrangement, en festlig aften med dragshow og masser af hyggeligt samvær.

At skille sig ud kan være rigtig svært. Især, hvis man er ung og ikke har nogen, der forstår en. Ikke har nogen, der lytter uden at dømme, og det er der desværre flere unge i Kalundborg, og mange andre steder i Vestsjælland (samt i resten af verden), der oplever, men fredag aften var der rigtigt mange som skilte sig ud, og det var helt bevist. LGBT+ Ungegruppe Vestsjælland havde nemlig opfordret medlemmerne til at møde op og klæde sig ud og være en del af dragshowet, hvor Tinus fra København var hovednavnet.

”Vi har været i gang siden i eftermiddag med at lægge makeup, finde den rigtige paryk og det rigtige tøj, og heldigvis er der mange som har bakket op om arrangementet, som er det første større arrangement i vores nye forening,” fortæller Henrik Thomsen fra LGBT+ Ungegruppe Vestsjælland.

Tinus, tre gange kåret som Danmarks bedste drag, indtog scenen som den første, og så var stemningen meget hurtigt i top, ingen tvivl om at han kan sit job, og det var da også Tinus som præsenterede de udklædte medlemmer, hvor enkelte lige skulle have et skub ud over scenekanten, jo det var vildt grænseoverskridende, især hvis man i forvejen har problemer af den ene eller anden art, men de gjorde det, sejt, og fik masser af anderkendelse fra de omkring 50 gæster som var mødt op fredag aften i klubhuset på Vestre Havnevej (det tidligere multihus), og de fik styrket selvtilliden. En rigtigt festlig og hyggelig aften med en rigtig god stemning, der er nok ingen tvivl om at LGBT+ Ungegruppe Vestsjælland har en fremtid i byen.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0