AnnonceLuk annonce
Video: Flere hunderede til indvielse af nyt traktørsted

17-11-2018

Tekst, foto og Video: Jens Nielsen

Strids Mølle slog lørdag formiddag dørene op for et helt nyrestaureret traktørsted og bageri. Flere hundrede kom til åbningen.

”Velkommen, træd indenfor.”

Et par minutter over 11 lørdag formiddag, åbnede ægteparret Iben og Anders Møller døren til traktørstedet Strids Mølle ved Svebølle, og bød de flere hundrede gæster som ventede på gårdspladsen, indenfor.

Mange af de fremmødte gæster var spændte på at se hvor flot de gamle bygninger var blevet restaureret, og de blev absolut ikke skuffet.

De gamle bygninger er fra 1300-tallet og har de sidste år ligget hen uden at blive brugt, men nu er det hele gennemrenoveret fra a til z, og fremstår topmoderne med plads til 50 spisende gæster, eget bageri og butik hvor der kan købes brød og en række lokale varer.

”Vi fik ideen for mange år siden, og alle har sagt vi var vanvittige at gå i gang med den her ruin, men vi kunne se mulighederne, og de ideer vi hele tiden har haft, det er dem som i ser i dag. Vi er utroligt glade og vi håber at i også bliver glade for det,” sagde Anders Møller, stående på en stige, til de mange gæster, inden Iben Møller tog ordet og sagde,

”Vi vil gerne videreføre den historie som der er her, og fra foråret vil man også kunne høre når møllejulet på vandmøllen kommer til at køre. Det der har været vigtigt for os, er at synliggøre hele processen, fra kornet bliver malet til brødet bliver bagt her på stedet. Tingene er lavet fra bunden og lavet ordentligt.”

Strids Mølle vil have åbent torsdag og fredag fra kl. 11-17 samt lørdag og søndag fra kl. 9-15.

Der vil kunne købes morgenmad, brunch, frokostretter og kaffe-kage.

Iben og Anders Møller er også næsten færdig med husets 1. sal, her bliver der mødelokaler og konferencerum, så firmaer vil kunne holde deres arrangementer midt i den skønne naturKlik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
11773