Video: Festival i baghaven for et godt formål

Tekst, foto og video: Jens Nielsen

Rikke og John Vind havde lørdag inviteret til en ikke helt almindelig havefest, hvor hele overskuddet fra festen går til Muskelsvindfonden.

Sidste år var Rikke Vind fra Kalundborg så heldig at vinde en minikoncert i egen have i en konkurrence gennem Grøn Koncert.

Det blev en kæmpe succes som ægteparret Rikke og John Vind bestemte sig for at gentage i år.

Lørdag eftermiddag var familie, venner og venners venner så inviteret til et brag af en havefest på Nørre Allé under navnet Nørreballe Vind’er Fest, hvor alle deltagerne havde betalt et gebyr for at deltage, der kunne købes mad og drikke og der var to forskellige band og en DJ på scenen i løbet af dagen.

Men det som var hele formålet med festen, var at samle penge ind til Muskelsvindfonden, og derfor havde en lang række firmaer doneret forskellige gaver som blev solgt via en auktion og kinesisk lotteri.

”Sidste år vandt vi jo den her minikoncert og der fik vi samlet 6500 kr. sammen til Muskelsvindfonden, så derfor besluttede vi at gentage arrangementet igen i år med håb om at kunne samle endnu flere penge ind, og vi har fået sponsorater for omkring 15.000 kr.,” fortæller Rikke Vind.

John Vind styrede auktionen, hvor der bl.a. kunne bydes på billetter til Grøn Koncert 2022, og købelysten var stor.

Ægteparret Vind havde et mål om at kunne samle 10.000 kr. sammen til det gode formål, men alene auktionen rundede 8500 kr., dertil kommer så penge fra kinesisk lotteri og overskuddet fra baren.

Ud over flotte gaver til auktionen og det kinesiske lotteri, havde firmaer støttet med bl.a. telte, et komplet professionelt bar-set up, skilte og bannere og der var go’ musik fra upcomming bandet Provins Projektet og lokale Moveout.

Rikke og John Vind er ikke i tvivl om, at der også bliver fest på Nørre Allé til næste år, og det bliver endnu større og med forhåbentligt et endnu større beløb til Muskelsvindfonden.

Del