AnnonceLuk annonce
Video: Fed rock og Vuffeli-vov

30-01-2020

Tekst-foto og video: Jens Nielsen

De tre Shu-bi-dua legender, guitarist Claus Asmussen, trommeslager Bosse Hall Christensen og keyboardspiller Willy Pedersen er ankermændene bag Shu-bi or not Shu-bi. Onsdag aften stod de på scenen i Juvi klubben til en helt forrygende aften, hvor alt var udsolgt.

Juvi klubben i Bredgade i Kalundborg var fyldt til sidste plads til onsdagens koncert med Shu-bi or not Shu-bi, en aften tilbage i tiden med de allerstørste Shu-bi-dua hit.

Det var som at blive ført tilbage til dengang, for de tre originale shubber kan bare ikke kan holde op med at spille det gamle Shu-bi-dua guld, og Karsten Lagermann(vokal) og John Sørensen (bas), er det unge friske pust i bandet sammen med legenderne.

”Shu-bi-dua skrev de fleste sange om sig selv, og det næste nummer er skrevet om dig Claus, det hedder ’Knuden’,” sagde Karsten Lagermann til Claus Asmussen, og så var stilen lagt til en aften med masser af god musik, men også historier og anekdoter fra Shu-bi-dua tiden.

Og selv om de tre garvede Shu-bi-dua legender er omkring 70 år gamle, så kan de stadig spille musik, de har selvfølgelig også øver sig i mange år, publikum fik bl.a. mange beviser på at Claus Asmussen er en helt fantastisk guitarist, på den mere end 30 år gamle guitar som har fulgt ham gennem Shi-bi-dua tiden.

Publikum blev ikke snydt for hverken Basuner og engle, Står på en alpetop, McArine, Fed Rock, Hvalen Hvalborg og selvfølgelig Costa Kalundborg.

Masser af hit efter hit, men hvad for et Shu-bi-dua nummer er egentligt det største, ja det er Vuffeli-vov

”Vuffeli-vov er ubetinget det allerstørste hit nogensinde, over en halv million har det nummer solgt,” kunne Bosse Hall Christensen fortælle.

Publikum havde mere end svært ved at slippe bandet da de annoncerede at nu var koncerten forbi, og de måtte spille indtil flere ekstranumre, og sluttede med ’Folkevognen’, før de fik lov at forlade scenen.

Leder af Juvi klubben, Richard Poulsen, kunne oplyse publikum om at i pausen var der blevet lavet aftale om en ny koncert om et år, så Shi- or not Shu-bi vender tilbage til Kalundborg.

Næste musikaften i Juvi bliver d. 19. februar, hvor der er hele tre band på plakaten. Tre af de bedste danseorkestre fra 70-80'erne, Black Swingers oprindeligt fra Føllenslev/Havnsø, Lovebirds oprindeligt fra Mørkøv/Knabstrup og Playband fra Gørlev, var yderst populære på Diskotek Møllebakken og i Juvi klubben dengang.

Billetter købes hos Alfa Optik i Kordilgade og Allé Salonen på Nørre Alle.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0