AnnonceLuk annonce




Video: ’Et eventyr som ikke finder sin mage andre steder på jorden’

11-11-2019

Af Jens Nielsen

Statsminister Mette Frederiksen (A) og tidligere direktør i Novo Nordisk, Mads Øvlisen, var blandt de omkring 100 inviterede gæster, som mandag eftermiddag fejrede Novo Nordisk, Novozymes og NNE’s 50-års jubilæum i Kalundborg.

”Jeg er pave stolt over som borgmester, at få lov til at lægge jord til et eventyr som ikke finder sin mage på hele jordkloden”, sagde borgmester Martin Damm (V), bl.a. i sin tale til en velbesøgt reception på Novo sitet mandag eftermiddag.

Anledningen var 50-års jubilæet for Novo Nordisk, Novozymes og NNE i Kalundborg.

Blandt de mange gæster var også statsminister Mette Frederiksen og tidligere mangeårig direktør for Novo Nordisk, Mads Øvlisen.

Udover statsministeren, borgmesteren, dele af kommunalbestyrelsen, deltog også tillidsrepræsentanter fra Novo Nordisk og Novozymes, repræsentanter fra industrien, naboer repræsenteret ved boligforeninger, lokale uddannelsesinstitutioner samt øvrige eksterne samarbejdspartnere til virksomhederne. 

Et stykke dansk industrihistorie

For 50 år siden var det blot en bar mark uden for Kalundborg. I dag udgør det Danmarks største koncentration af bioteknologisk produktion med aktiviteter fra Novo Nordisk, Novozymes og NNE.

50 års tilstedeværelse i Kalundborg er et stykke dansk industrihistorie.



Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 





12198