AnnonceLuk annonce
Video: Dyst mellem ægte veteraner

15-09-2018

Tekst, foto og video af Jens Nielsen

Danmarks Veteran Motorcykleklub afvikler hele denne weekend deres årlige Løvfaldsløb med start og mål ved Kalundborg Vandrerhjem.

48 veteranmotorcykler var klar lørdag morgen da starten gik til det årlige Løvfaldsløb, et orienteringsløb hvor deltagerne både lørdag og søndag skal rundt på de Vestsjællandske veje og finde en række poster.

Der er i den grad tale om ægte veteraner, motorcyklerne må ikke være nyere end 1934, og den ældste som er med til løbet i Kalundborg, er en Harley Davidson fra 1916.

Blandt deltagerne var der også to lokale, Henning Bang Jensen på sin BSA fra 1934 og Poul Erik Høgholm på sin Mathles fra 1930.

De flste vil nok tro at veteranmotorcykler er for ældre mænd med gråt hår, men sådan er det på ingen måde. En lang række af deltagerne er kvinder som dyster på lige fod med mændene om at finde vej på de Vestsjællandske landeveje.

Deltagerne forventes tilbage ved Kalundborg Vandrerhjem lørdag eftermiddag omkring kl. 15, og så har dagen bl.a. budt på kaffepause på Landbomuseet Birkendegaard og frokost hos T.Thims historiske rosenhave i Løve.

Lørdag aften er der festmiddag for deltagerne på vandrerhjemmet, og søndag starter deltagerne så på endnu en tur på de Vestsjællandske småveje, hvorefter vinder af Løvfaldsløbet kan kåres.

 Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

11944