AnnonceLuk annonce
Video: ´Der blev affyret mange skud´

18-11-2020

Tekst, foto og video: Jens Nielsen

En mand er dræbt og to er i kritisk tilstand efter en skudepisode på parkeringspladsen ved Meny i Kalundborg tirsdag aften. Vidner har hørt mange skud. Politiet søger vidner i sagen.

Midt- og Vestsjællands Politi modtog tirsdag kl. 18.12 anmeldelse om, at der var afgivet flere skud mod tre personer på den bagerste del af parkeringspladsen ved Meny på Nørre Alle i Kalundborg

Flere ambulancer og politipatruljer blev sendt til stedet, hvor det kunne konstateres, at tre yngre mænd var ramt af skud, heraf var den ene afgået ved døden. De to øvrige er indbragt til hospital i kritisk tilstand.

Politiet var massivt til stede i området tirsdag aften, hvor der er iværksat en omfattende efterforskningsindsats, herunder en række tekniske undersøgelser.

Sent tirsdag aften var godt 30 mand til stede ved Meny, dels betjente, teknikere, flere hundepatruljer, og omkring kl. 21.30 ankom Beredskabsstyrelsen fra Næstved, for bl.a. at bistå med lys på gerningsstedet.

Der er formentligt affyret mange skud mod de tre mænd, flere steder på Facebook skrives der, at flere har oplevet det som fyrværkeri, og en mand som bor i området, fortæller til TV-Kalundborg, at han hørte 10 til 12 skud.

”Jeg var lige kommet ud ad min dør da jeg hørte skuddene, jeg vil tro der blev skudt 10 til 12 gange,” fortæller vidnet (navnet er redaktionen bekendt).

Brændende bil kan have relation til drabet

Politiet modtog kl. 18.26 en anmeldelse om en brændende bil på Eskebjergvej ved Birkendegård i Kalundborg. Da det ikke kan udelukkes, at den brændende bil kan have relation til drabet på Nørre Alle, hører politiet meget gerne fra vidner, der måtte have observeret noget mistænkeligt eller usædvanligt omkring Eskebjergvej i løbet af dagen, ligesom de naturligvis også meget gerne vil høre fra vidner, der har gjort observationer i området omkring Nørre Alle før, under eller efter drabet kl. 18.12. Oplysninger kan ringes ind på tlf. 114. 

Sent tirsdag aften havde politiet også afspærret et område i Engvejs kvarteret i Kalundborg, hvor en hvid personbil blev undersøgt. Om bilen har noget med skudsagen at gøre vides ikke på nuværende tidspunkt.

Arbejdet hele natten

Politiets teknikere har arbejdet på gerningsstedet hele natten og kl. 03.30 blev Vestsjællands Brandvæsen tilkaldt for at spule blod væk.

I følge politiets indsatsleder på stedet, kan Meny åbne til normal tid onsdag morgen.

Midt- og Vestsjællands Politi vil onsdag være til stede ved Meny med den mobile politistation fra kl. 10.00. 

En dræbt og to såret i skyderi


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0