AnnonceLuk annonce
Video: Den lille korte nederdel er tilbage

28-09-2016

Af Jens Nielsen jens@tv-kalundborg.dk

Butik A havde tirsdag aften, samlet 100 modeinteresserede kvinder til butikkens efterårsshow, i øvrigt nr. 30 i rækken i butikkens levetid.

Selv om vejret har været helt fantastisk den senere tid, så håber Annette Pihlmann, indehaver af Butik A i Kordilgade, at det snart bliver rigtigt efterår, butikken er nemlig proppet med det nyeste efterårstøj, tirsdag blev det præsenteret ved et totalt udsolgt modeshow.

”Farverne i dette efterår er helt fantastiske, army, flaskegrønt, bordeaux, rust, marine, og selvfølgelig sort, og så kommer der senere mere brunt, rigtigt kaffebønne brunt”, fortæller Annette Pihlmann.

Deltagerne i modeshowet blev præsenteret for glitterstrømper, skind, kjoler, blonder, skind, strik, uld, og så er den lille korte nederdel er tilbage.

”Den halvlange plissenederdel er også tilbage, nogen tænker måske at det er for konet, det er det ikke, det er super smart”, pointerer Annette Pihlmann.

De syv flotte modeller præsenterede også en del overtøj, varme dunjakker, korte som lange sammen med den klassiske frakke. Ligeledes var der et stort udvalg af sko med på modeshowet.

Modellernes hår var sat af Striglen og Børsten, mens Beauty Sense stod for makeupFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
11122