AnnonceLuk annonce
Video: Dansktop koncert på plejecentret

15-04-2020

Tekst, foto og video: Jens Nielsen

Bandet Fede Finn & Funny Boyz er taget på en 10 dage lang turné, hvor de giver 50 lynkoncerter på plejehjem på Sjælland. Onsdag besøgte de Kalundborg Kommune.

Beboerne på Plejecentret Loch Ness var klædt varmt på og kørt udenfor i solen, klar til en lille dansktop koncert med Fede Finn fra Fede Finn og Funny Boyz. Med rundt på turen er sangeren Judy Glosted og guitaristen Torben Eilertsen.

Fede Finn & Funny Boyz besøger fra fire til seks plejehjem om dagen og er hvert sted omkring 25 minutter. I Kalundborg Kommune var det plejecentrene Nyvangsparken, Loch Ness Centret, Raklev og Gørlev, som fik glæde af de glade sange, krydret med muntre bemærkninger.

”Jeg spillede meget på Møllebakken før i tiden, jeg kan ikke kende jer, men jeg kan kende tøjet,” startede Fede Finn koncerten.

Fede Finn & Funny Boyz spiller i den østlige del af Danmark. I Vestdanmark er det Richard Ragnvald, der besøger 50 plejehjem.

Anonym sponsor har finansieret projektet

Det er en anonym sponsor, der delvist har finansieret det stort opsatte projekt, hvor Fede Finn og Funny Boyz og Richard Ragnvald rejser rundt og giver koncerter.

”Vi er superglade for at køre rundt i Danmark og så gøre nogle mennesker, der har været spærret inde i fem uger, glade,” siger Lennart Johannessen fra Fede Finn & Funny Boyz


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0