AnnonceLuk annonce
Video: Corona-Fitness i haven

18-04-2020

Tekst-foto og video: Jens Nielsen

Familien Dalsgaard i Asmindrup ved Kalundborg har bygget deres helt eget træningscenter i haven, for på den måde at holde sig i form, når alt andet er lukket ned på grund af Corona.

Et stort træ i haven er fældet, som så er blevet til ’vægtklodser’ i familiens Dalsgaards træningscenter i deres have i Asmindrup. Det hjemmebyggede træningscenter var egentligt bare beregnet til familien, men naboer og venner vil også være med.

”Vores familie er vant til at køre til sport minimum fem gange om ugen, min kone og jeg spiller badminton i Slagelse og mine børn spiller fodbold i to forskellige klubber i Kalundborg. Nu er alt lukket, så vi besluttede at bygge vores eget træningscenter i haven, da vi var færdige, blev vi enige om at dele “centret” med vores medmennesker i Asmindrup, måske andre manglede motion også,” fortæller Christian Dalsgaard.

Og faktisk er det hjemmebyggede træningscenter blevet en succes, så det har været nødvendigt at dele folk op i flere hold hen over ugen, for at kunne overholde, at der ikke er mere end 10 forsamlet.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0