AnnonceLuk annonce
Video: Cold Pizza væltede Juvi klubben

18-01-2020

Tekst, foto og video: Jens Nielsen

Cold Pizza er et stykke af Kalundborgs musikhistorie, som havde deres storhedstid i 80’erne. Fredag aften var de samlet igen til et brag af en totalt udsolgt koncert i Juvi klubben.

Efter stemningen at dømme kunne man godt tro at det var et stort internationalt navn som stod på scenen i Juvi klubben, det var det selvfølgelig – næsten også, i hvert fald et stykke Kalundborg musikhistorie.

Det er nemlig 37-år siden at Kalundborgdrengene Cold Pizza, bestående af Jens Peter ’Fjeder’ Stavnstrup, Michael ’Mini’ Fast, Finn Holmquist og Johnny Thomassen. vandt mesterskabet i beatmusik i Juvi klubben, og fredag aften indtog bandet så den samme scene igen, publikum var, for manges vedkommende, også de samme, de var også bare blevet næsten 40 år ældre, men musikken var helt den samme, rock i den tunge ende.

Rigtigt mange har set frem til fredagens koncert, der havde været meget snak i ’Korsbæk op til, alle billetter var solgt på ingen tid, og der har været nærmest stormløb mod Juvi klubben for at få fat i en billet, og ingen tvivl om at de omkring 130 som havde sikret sig en plads fik en helt forrygende aften, hvor stemningen var helt i top

”Det var her vi blev verdensberømte, vi vandt beatmesterskabet i Kalundborg, og så var vi sikre på, next stop Hollywood, sådan gik det ikke helt, men det har været en skøn rejse og den er heldigvis ikke slut endnu,” sagde forsanger i Cold Pizza, Jens Peter ’Fjeder’ Stavnstrup, til de mange fans som var mødt op.

Cold Pizza havde også en stor tak til leder af Richard Poulsen, som dengang var leder af Juvi klubben og arrangør af beatmesterskabet, og ja, Richard Poulsen er stadig leder af Juvi klubben, selv om han har holdt fødselsdag 80 gange.

Inden Cold Pizza gik på scenen var det et andet Kalundborg band, Last To Know, som stop for opvarmningen af det veloplagte publikum.

Shu-bi-dua næste gang

Næste voksenarrangement i Juvi klubben er onsdag d. 29. januar, hvor Shu-Bi og not Shu-bi står på scenen, med de tre Shu-bi-dua legender, guitarist Claus Asmussen, trommeslager Bosse Hall Christensen og keyboardspiller Willy Pedersen. Billetter hos Alfa Optik og Alle Salonen.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0