AnnonceLuk annonce
Video: Anholdt for spritkørsel efter færdselsuheld

09-04-2019

Af Jens Nielsen

Begge parter blev anholdt for spirituskørsel i forbindelse med et færdselsuheld på rute 225, lige omkring middag, hvor en personbil ikke overholdte sin vigepligt og kørte ud foran en lastbil

En mand i en ældre BMW personbil overholdte ikke sin ubetingede vigepligt da han kørte ud på Kalundborgvej, rute 225, syd for Starreklinte, og blev ramt af en lastbil som ikke kunne nå at stoppe.

En lægehelikopter blev tilkaldt til stedet, men manden blev i en ambulance med udrykning kørt til sygehuset, og helikopteren kunne derfor returnere.

Chaufføren i lastbilen, som var uden skyld i uheldet, blev af det tilkaldte politi skønnet spirituspåvirket og blev derfor anholdt og kørt til sygehuset hvor der blev udtaget en blodprøve.

Og Midt- og Vestsjællands Politi oplyser at også manden som ikke overholdte sin ubetingede vigepligt og er kørt til sygehuset, også var påvirket af spiritus, og har afgivet en blodprøve.

Mandskab fra Snertinge stationen under Vestsjællands Brandvæsen blev tilkaldt for at rydde op efter færdselsuheldet, hvor der bl.a. var spildt olie på vejbanen.

Rute 225 var helt spærret for trafik ved uheldsstedet, mens politi og redningsmandskab arbejdede på stedet.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

11981