AnnonceLuk annonce
Video: Bomberyddere og teknikere tilkaldt

03-10-2020

Af Jens Nielsen

Rigspolitiets Nationalkriminalteknisk Center og Forsvarets Ammunitionsrydningstjeneste er lørdag formiddag blevet tilkaldt til Mullerupvej i Mullerup, hvor der er kastet en håndgranat mod en ejendom.

Politiet blev tidlig lørdag morgen kl. 05.56 kaldt til det gamle autoværksted på Mullerupvej i Mullerup, hvor der var kastet en håndgranat mod bygningen.

Det er ikke første gang, at politiet er til stede ved lige den ejendom, det var nemlig her, at en 29-årig mand blev skudt og dræbt tilbage i juli 2018, en drabssag der aldrig er blevet opklaret.

Politiet er massivt til stede ved ejendommen lørdag formiddag med mange patruljer, hundepatruljer mandskab fra Rigspolitiets Nationalkriminalteknisk og Forsvarets Ammunitionsrydningstjeneste er ligeledes ankommet for at undersøge, hvad der er foregået rent eksplosionsmæssigt. Der er sket skader på bygningens murværk, hvor der ses fragmenter, der formentlig stammer fra en håndgranat, ligesom flere ruder er smadret, oplyser politiet.

En 46-årig mand, der er kendt af politiet i forvejen, er kommet lettere til skade i forbindelse med eksplosionen, det drejer det sig om skader i foden eller underbenet.

I følge lokale beboere i Mullerup, er det den mand som for et år siden med hugget ned med en økse i Gørlev, og fik store skader i ansigtet, som bor på ejendommen.

Manden har lige vidnet i retssagen mod en 33-årig Bandidos rocker, som blev idømt 3 år og seks måneders fængsel.

Mullerupvej er spærret for al trafik og det vil den nok være flere timer endnu indtil politiets teknikere er færdige på gerningsstedet.

Håndgranat eksploderet


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0