AnnonceLuk annonce
Video: Barnebarn sørgede for musik og sang til 90-årig

24-04-2020

Tekst-foto og video: Jens Nielsen

Fredag formiddag var der fællessang i Munkesøparken i Kalundborg. Det var barnebarnet til 90-årige Ditte Bertelsen, der havde sørget for underholdningen, som rigtigt mange andre også fik glæde af.

”Hjælp til en god oplevelse søges. Min bedste på 90 år bor i Munkesøparken, og jeg vil gerne overraske hende og de andre beboere med en musiker, der kommer ud og spiller for dem på plænen foran deres altaner. Det er en ensom og mennesketom tid fortæller min bedste, når jeg taler med hende i telefonen og jeg vil gerne sende en hilsen, der kan sætte et smil på læben, derfor håber jeg at i kan hjælpe mig,” sådan skrev Katrine Krone, der er barnebarn til Ditte Bertelsen, der bor i Munkesøparken, på facebookgruppen ’Kalundborg hjælper hinanden.

På ingen tid var der skabt kontakt til Christopher Davis Maack, til daglig musiklærer på Musiks Skole i Kalundborg, der var kopieret sedler til alle beboere i Munkesøparken, og fredag formiddag stod både Ditte Bertelsen og mange af beboerne klar til at blive underholdt. Mange var trukket ud på deres altaner, mens andre var mødt op på græsset foran Munkesøparken for, i små grupper og på behørig afstand, at nyde fællessangen.

Christopher Davis Maack lagde ud med ’Det er i dag et vejr’, og der blev bl.a. også sunget ’Hvor skoven dog er frisk og stor’, ’Mandalay’, og efter en god halv time blev der sluttet af med ’Gå med i Lunden’.

Fællessangen gentages den 4. maj kl. 11, og skulle der være nogen som ønsker at støtte det gode projekt, er de velkommen til at give et bidrag via mobilpay på nr. 26 36 32 99Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0