AnnonceLuk annonce
Video: ´Alle For Tre´ - rablende morsom

18-01-2017

Af Jens Nielsen

Der er lagt i kakkelovnen til en omgang rablende humor, når filmen 'Alle for Tre' rammer de danske biografer den 2. februar 2017. Tirsdag var der forpremiere i Kino Den Blå Engel.

Interessen for den nye danske film ’Alle For Tre’, med Mick Øgendahl i hovedrollen og som manuskriptforfatter, bliver helt sikkert et stort hit i Kalundborg. Tirsdag var der forpremiere i Kino Den Blå Engel i Kalundborg, hvor Mick Øgendahl sammen med instruktør Rasmus Heide, var mødt op for at fortælle om filmen. To forestillinger var udsolgt, og vi tør godt at røbe, at ’Alle For Tre’ er vanvittig morsom.

Ikke alt er som det plejer
'Alle for tre' byder velkommen tilbage til Rasmus Bjerg, Mick Øgendahl og Jonatan Spang som de tre småforbrydere Timo, Ralf og Nikolai. Men ikke alt er, som det plejer.

Da Ralf i sidste øjeblik forpurrer Timos ellers udmærket udførte solarie-og-kobberkogle-kup, og Arno uventet stempler ud, må brødrene ile til Italien for at få fingre i Arnos antikke veteranmotorcykel, som er efterladt til Arnos ukendte barn.

Arnos ukendte arving har dog sin egen agenda, så for at holde sammen på familien må Timo og Ralf infiltrere en chinchillafarm, snøre en gal pelsmillionær, sniffe rå oliven, lokke Nikolai tilbage i folden og lære at samarbejde med deres nyfundne slægtning for at lave deres største, vildeste og vigtigste kup til dato.

Der er allerede to millioner danskere, der har set de to første film i serien i biografen eller på tv.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
11087