AnnonceLuk annonce
Video: Åbningsrock på Postgaarden

17-05-2019

Af Jens Nielsen

Nu er det nye musiksted i Kalundborg, Postgaarden Event- og Musikhus, er nu for alvor taget i brug, torsdag aften var der åbningsrock.

Omkring 200 gæster havde sikret sig billet til åbningsrock på Postgaarden, da Trine og Morten Nystrup, torsdag aften slog dørene op for det første rigtige musikarrangement i deres nye satsning, Postgaarden Event- og Musikhus.

”Nu har vi arbejdet med det her siden september hvor vi overtog lokalerne, så det er da lidt spændende, faktisk var det lige så hårene rejste sig på armene da vi havde lydprøve i eftermiddag, det er er jo det første rigtige arrangement i Postgaarden,” sagde Morten Nystrup torsdag aften.

Aftenen bød på musik fra DJ Barnebarn, Den Danske Mafia og Glam Bang.

En varm aften

Når der spilles høj musik, skal vinduerne være lukket af hensyn til naboerne, og derfor blev der temmelig varmt på Postgaarden, men allerede mandag bliver der lagt en plan for at løse det problem.

”Her er meget varmt, vi må bare erkende at det havde vi ikke tænkt over, men på mandag går vi i gang med at få løst det problem, så der bliver noget ventilation,” sagde Morten Nystrup.

Der er allerede sat mange arrangementer ind i kalenderen. 23. maj er der foredrag med Allan Olsen, 29. maj gælder det FBI Comedy Tour - Thomas Hartmann Heino Hansen - Anders Fjelsted, og så er der sommerferie frem til september hvor der så fortsættes med foredrag med Daniel Svensson, koncert med Innocent Blood, Thomas Buttenschøn solo, Pelle Hvenegaard og søs Fenger, ja listen er lang.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

11945