AnnonceLuk annonce
Video: 800 til forrygende sømandsfest

01-12-2019

Af Jens Nielsen

800 gæster fik et brag af en fest i Hvidebækhallen lørdag aften, hvor Sømændene fik stemningen i vejret. Endnu en stor succes for Fuglede IF.

Det er længe siden af Fuglede IF kunne melde alt udsolgt til deres julefrokostarrangement i Hvidebækhallen lørdag aften, og med Sømændene på plakaten, var der nærmest garanti for en fest med højt humør, hvor gæsterne startede med mad fra Kim Kok.

To gange i løbet af aftenen underholdt Sømændene med en lang række af populære sange som der i den grad blev sunget med på. Der er altid garanti for højt humør når Sømændene går på scenen, og deres optræden i Hvidebækhallen blev da også et brag af en fest for de 800 feststemte gæster, som havde sikret sig en billet.

Faktisk har interessen for julefrokostarrangementet været så stort, at mere end 200 har stået på venteliste til en billet.

De mange frivillige i Fuglede IF kan notere sig endnu en succes med halfest i Hvidebækhallen, og billetsalget er allerede godt i gang til deres næste store halfest, nemlig den populære Bierfest, Påskelørdag d. 11. april næste år.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

11972