AnnonceLuk annonce
Video: 750 til kæmpe Bingo Show

29-09-2019

Tekst, for og video: Jens Nielsen

Søndag eftermiddag var Tømmeruphallen fyldt til bristepunktet, da Vores Kalundborg, i samarbejde med Meny Kalundborg, afholdte et kæmpe Bingo Show med præmier for hele 125.000 kr.

Der var meldt fuldt hus til Bingo Show søndag eftermiddag i Tømmeruphallen, dvs. 750 gæster, hvor der kunne vindes hele 1000 præmier til en samlet værdi af 125.000 kr., og hvor den kendte banko-entertainer, Banko Carl, var opråber.

Handelsstandsforeningen Vores Kalundborg stod som arrangør af det store Bingo Show, og med Meny Kalundborg som hovedsponsor, samtidig med at byens forretninger havde givet rigtigt mange store og flotte gevinster.

Ud over Bingo var der også en række underholdende indslag, bl.a. blev to kvinder i lang nederdel kaldt på scenen, hvor de så skulle tømme en indkøbsvogn på tid, og her var det bestemt en fordel at have lang nederdel på.

Overskuddet fra det store Bingo Show går til Vores Kalundborgs julebelysning, hvor planen er, at der etableres en helt ny og spændende julebelysning i Kordilgade.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

11929