AnnonceLuk annonce
Video: 750 til et brag af en bierfest

20-04-2019

Tekst-foto og video: Jens Nielsen

Der var fadøl i literkrus og Heidi’er i mange versioner da Fuglede Idrætsforening påskelørdag havde inviteret til Bierfest i ‘Jerslev Stadthalle’. 750 feststemte gæster havde taget festtøjet på og fik et brag af en bierfest. Fuglede IF kan sætte endnu en succes ind på kontoen.

Der var fadøl i literkrus, Heidi’er med lange fletninger og dybe kavalergange og mænd i lederhosen. Hvidebækhallen i Jerslev, var lørdag omdannet til ’Jerslev Stadthalle’, en ægte bierfest med tyrolerstemning i stil med dem der foregår i Bayern og alpelandene, og man kan vist roligt sige at humøret var højt.

Det er partyorkestret Top Seven der spiller, og kommer med det helt færdige ’bierfest’ koncept, ingen tvivl om at det var populært, det er folk der i den grad kan få en fest i gang, intet mindre end imponerende når stort set alle 750 danser rundt i Hvidebækhallen i en kædedans.

Det var fjerde år i træk at Fuglede IF arrangerede bierfest, og i gen i år var stort set alle billetter til festen udsolgt, dvs. 750. En stor succes for de mange frivillige som har været med til at omdanne Hvidebækhallen til et brag af en fest.

Top Seven er Danmarks (måske Europas) eneste live-orkester, der præsenterer 1. klasses nonstop partyunderholdning uden pauser. De første timer af festen var der ægte schlagermusik, senere slog orkestret over i mere populær dansemusik, og dansegulvet var fyldt til bristepunktet lige til orkesteret stoppede præcis kl. 20.

Fuglede IF har efterhånden mange års erfaring med at arrangere store halfester, og allerede lørdag d. 30. november er de klar igen, så er der julefrokost hvor det er Sømændene der står for underholdningen.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

11976