AnnonceLuk annonce
Video: 500 til populære Katrine Bille

30-07-2019

Af Jens Nielsen

500 børn og voksne, var sammen med Himmelhunden, på plads i Klosterparken bag Kalundborg Gymnasium, da Katrine Bille gik på scenen tirsdag formiddag.

”Der er kun en regel, hvis i kender sangene, så skal i synge med”, sagde populære Katrine Bille da hun gik på scenen i Klosterparken tirsdag formiddag.

Koncertens første nummer, "Luk op - Luk i" handlede om musik og følelser, fra et tv-program af samme navn.

Og der var sange om både det at være forelsket, ked af det, sur og vred, men også sange hvor børnene skulle gætte en række dyr i konkurrence mod musikerne på scenen, og det er vel næsten ikke nødvendigt at fortælle hvem der vandt.

Katrine Bille, kendt fra bl.a. ”Lille Nørd” på DR, leverede et brag af en koncert, flere gange i løbet af den lille time koncerten varede, hoppede hun ned fra scenen og gik rundt blandt børn, og det var meget populært.

Koncerten for børn, var den tredje i år arrangereret af Den 8. Himmel, og fjerede og sidste koncert bliver en stor dobbeltkoncert, som afholdes den 10. august hos Kalundborg Rock’er på Gisseløre i Kalundborg. Her spiller først Sigurd Barrett og hans Bjørnetrio og derefter Jeppe og Jazzhyænerne. Også her køber man billetter ved indgangen – og har man allerede armbånd til Kalundborg Rock’er, kommer man gratis ind.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

11978