AnnonceLuk annonce
Video: 122 motorcyklister på en våd tur

18-05-2019

Privatfoto

Af Jens Nielsen

West Side Racing i Snertinge fik St. Bededag besøg af godt 100 motorcykler. En våd omgang.

Det er ikke normalt at der holder mere end 100 motorcykler i baghaven hos West Side Racing i Snertinge, men det var rent faktisk det der var tilfælde Store Bededag, helt nøjagtigt 122, og det selv om vejret var meget vådt.

De mange motorcyklister ankom fra først på formiddagen og helt frem til middag, derefter kørte alle i samlet flok til Sommerland Sjælland ved Nykøbing Sj. for at være med til at åbne forlystelsen.

Der var gratis morgenbrød og varm kaffe til de fremmødte, og så var der mulighed for køb af grillede pølser og sodavand, da de mødte frem hos West Side Racing

I lighed med at motorcykelfolket kører i samlet flok når Bakken åbner, er det også blevet en tradition at lave et stort motorcykeloptog når Sommerland Sjælland åbner. Det er Odsherreds Touring Club i Hørve som står for arrangementet, og det har de gjort i mere end 10 år, de sidste fem år med start fra West Side Racing på Møllevej i Snertinge.

Præcis kl. 12 rullede de mange motorcykler i stort set alle varianter ud på vejen og satte kursen mod Sommerland Sjælland i samlet flok.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

14080