AnnonceLuk annonce
Video: 10.000 kr. løbet ind til støtte for udsatte piger

02-02-2019

Af Jens Nielsen

Godt 100 stillede til start lørdag formiddag i motionsløbet ’Løb for pigerne’, hvor hele startgebyret går ubeskåret til Danmarks indsamlingen, der i år støtter verdens udsatte piger.

I forbindelse med Danmarks Indsamlingen i dag lørdag d. 2. februar, arrangerede de tre Kalundborgklubber 5 Tårns Motion, KIF og K-Tri et fælles 5-10 km løbe/gå-arrangement, lørdag formiddag, med start fra Kalundborghallerne. Et motionsløb som samlede godt 100 deltagere med det fælles mål at støtte Danmarks indsamlingen, der i år støtter verdens udsatte piger.

Godt 10.000 kroner fik deltagerne samlet ind, inden borgmester Martin Damm skød løbet i gang, og deltagerne løb eller gik ud på den 5 km. lange rute som gik fra Kalundborghallerne, over Klostertorvet, gennem Kordilgade, Sct. Jørgensbjerg og Holbækvej, herefter fortsatte turen ad Nørre Allé til Klosterparkvej og retur til Kalundborghallerne, hvor der var mål. Flere af deltagerne gennemførte ruten to gange.

Hos Meny på Nørre Alle var der depot for deltagerne og her stod købmand Peter Egebæk og Meny personalet klar med en række af lækkerier til deltagerne.

Danmarks Indsamlingen vises på DR1 lørdag aften. Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

12129