AnnonceLuk annonce
Video: Et anderledes Luciaoptog på plejecentret

15-12-2020

Af Jens Nielsen

Børnehaven Mariehønen fra Jerslev har tirsdag glædet beboerne på Plejecentret Enggården i Ubby med et flot Lucia optog. Grundet corona blev det i en anden version end sædvanligt.

Det blev en rigtig hyggelig formiddag på Plejecentret Enggården i Ubby, da børnene fra Børnehaven Mariehønen i Jerslev, tirsdag kikkede forbi med et hyggeligt Lucia optog. En gammel tradition som såvel beboere som personale på plejecentret var rigtigt glade for.

Intet er som det plejer i øjeblikket, og det betyder at ingen fremmede må komme ind på kommunens plejecentre, derfor blev børnehavebørnenes Lucia optog noget anderledes end de andre år, det foregik nemlig udendørs, i øvrigt i silende regn.

Beboerne på Enggården var klar ved døre og vinduer, hvorfra de kunne følge børnenes glade sang rundt på gangene uden for plejecentret, en god oplevelse i en ellers mørk tid.

”Det er svært i øjeblikket, det påvirker beboerne her op mod jul, at de kun må få besøg af en pårørende, og Luciaoptoget plejer at være rigtigt hyggeligt når børnene går rundt på alle plejecentrets gange og bagefter pynter juletræet, men vi er glade for at beboerne trods alt får en god oplevelse i dag,” siger Marie Krogh Matthiesen, gruppeleder på Plejecentret Enggården.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0