AnnonceLuk annonce
Video: Voldsom brand gav kraftig røgudvikling

14-05-2019

Af Jens Nielsen

Det er formentligt en vinkelsliber som tirsdag formiddag satte ild til en stor bunke skrot hos virksomheden G. J. Produkthandel ved Gørlev. Branden udviklede en kraftig sort røg, som kunne ses langt væk.

Branden hos G. J. Produkthandel på Enghaven i Vinde Helsinge ved Gørlev er nu slukket, men det så voldsomt ud da tyk sort røg steg mod himlen midt på formiddagen tirsdag.

Det var en blanding af gamle hvidevarer, olietanke, gamle kabler og gammelt jern som der var gået ild i, formentligt i forbindelse med at der blev arbejdet med en vinkelsliber tæt på skrotbunken.

”Det brændte voldsomt da vi kom frem, men vi har reddet den privatbolig som ligger mindre end 10 meter fra den omkring 100 kubikmeter store skrotbunke, vi har også reddet en del maskiner, men en teleskoplæser er ødelagt af branden,” fortæller Jan Clausen, indsatsleder ved Vestsjællands Brandvæsen.

Kalundborg Kommunes miljøafdeling er tilkaldt til brandstedet, og de skal nu sikre sig at de flere tusind liter slukningsvand ikke løber ud i åer og vandløb.

Brandfolkene fik forholdsvis hurtigt slået branden ned så den ikke bredte sig, men det så meget voldsomt ud, og kunne ses langt væk, det betød også at mange nysgerrige kørte til stedet for at se hvad der brændte.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

11987