AnnonceLuk annonce
Video: 900 til forrygende sømandsfest

02-12-2018

Af Jens Nielsen

900 gæster fik et brag af en fest i Hvidebækhallen lørdag aften, hvor Sømændene fik stemningen i vejret. Endnu en stor succes for Fuglede IF.

Det er længe siden af Fuglede IF kunne melde alt udsolgt til deres julefrokostarrangement i Hvidebækhallen, lørdag aften, og med Sømændene på plakaten, var der nærmest garanti for en fest med højt humør.

Og det blev et brag af en fest. Kim Kok sørgede for mad til de 900 gæster, mens bandet E-47 spillede op til dans, bl.a. var en kædedans mellem bordene, med til at få humøret helt i top.

To gange i løbet af aftenen underholdte Sømændene med en lang række af populære sange som der i den grad blev sunget med på. Der er altid garanti for højt humør når Sømændene går på scenen, og deres optræden i Hvideækhallen blev da også et brag af en fest for de 900 feststemte gæster.

De mange frivillige i Fuglede IF kan notere sig endnu en succes med halfest i Hvidebækhallen, og billetsalget er allerede godt i gang til deres næste store halfest, nemlig den populære Bierfest d. 20. april næste år. Der allerede solgt 300 billetter til den fest.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

11936