AnnonceLuk annonce
Viden er magt.

29-10-2019

Læserbrev:

Viden er magt

Rød blok har evalueret møderne med blå blok om det kommende års budget. Det var positivt, at der var noget mere tid i år end tidligere og politik blev diskuteret. Men egentlige forhandlinger oplevede vi ikke, der til var blå blok alt for fastlåst på at gennemføre besparelser på skoleområdet.

Samtidig var de ikke indstillet på at sikre flere midler til daginstitutionsområdet. Vi kan nu se, at Blå blok i deres aftale har ønsket at polstre kommunens økonomi mere end nødvendigt. I den forbindelse mener vi borgmesteren har tilbageholdt viden, sandsynligvis for at få sine besparelser igennem. 

Magasinet NB-Økonomi kunne den 24. oktober oplyse, at kommunerne samlet set regner med at være en milliard kroner under det samlede serviceloft. Denne information var givet på et møde med alle landets borgmestre. Hvis NB Økonomi den 24. oktober kunne offentliggøre informationer om at kommunerne samlet set var 1 milliard kroner under det samlede serviceloft, så må borgmesteren nødvendigvis have vidst dette.

Det er ikke sikkert, at kommunerne samlet er under det samlede serviceloft. Men vi mener borgmesteren har begået et alvorligt tillidsbrud, ved ikke at informere om tallene. Dette hæmmer en nødvendig samarbejdsproces som er afgørende for udvikling af Kalundborg kommune. 

Med venlig hilsen

Socialdemokratiet Kalundborg – Gunver Jensen tlf.: 5155 7975

Socialistisk Folkeparti Kalundborg - Thomas Malthesen Hiorth tlf.: 2028 0774

Enhedslisten Kalundborg - Niels Erik Danielsen tlf.: 2157 1158

Løsgænger Gert Larsen tlf.: 3042 8649


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0